Peti Business Café u četvrtak u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 20.Feb.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peti Business Café u četvrtak u Novom Sadu

Business Café-a, peti po redu u Novom Sadu, održaće se u četvrtak, 23. februara u klubu "Kućerda - Balkan beat bar", na tribini stadiona "Karađorđe".

Na temu "Uspešan na svoj način" govoriće:

- novinar RTV-a i voditelj emisije "Biznis monitor" Borislav Despotović koji je nedavno osvojio i Specijalnu nagradu NALED-a za doprinos reformama u preduzetništvu

- vlasnica porodične firme "Gastro planet catering" Slavica Davidović, koja punu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << deceniju vodi porodični firmu koji se bavi pružanjem ketering usluga

- dugogodišnji vrhunski sportista, psiholog i mentalni trener sportista Andrija Gerić

Učesnike će kroz događaj voditi vlasnica licence Business Café Srbija i preduzetnica Marija Radojčić.

Cena ulaznica je 1.000 dinara i mogu se kupiti pred sam događaj. Početak je u 19 časova.

U Srbiji Business Café okupljanja organizuju se više od tri godine, u Beogradu i Novom Sadu, a u regionu - u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji i Bosni i Hercegovini preko pet godina.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.