Nik Sloter stigao u Srbiju

Izvor: S media, 03.Jun.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nik Sloter stigao u Srbiju

Kanadski glumac Rob Stjuart boravi od srede u Srbiji, gde narednih desetak dana snima dokumentarac o svojoj popularnosti stečenoj ulogom detektiva Nika Slotera, a 6. juna gostuje pank sastavu "Ateist rep" na njihovom rođendanskom koncertu u Novom Sadu.

"Do pre šet meseci nisam imao pojma da je serija 'Tropska vrelina' bila toliko popularna ovde...a sad sam ovde i osećam se sjajno", rekao je Stjuart (47), koji se u Beogradu na konferenciji pred izuzetno velikim brojem >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << novinara, pojavio u poslovnom odelu kratke prosede kose, bez Sloterovog prepoznatljivog repića i havajske košulje.

Sa "Tropskom vrelinom", snimanom od 1991. do 1993. godine, Stjuart je stekao kultnu slavu u Srbiji, okruženoj ratovima i pogođenoj sankcijama. Tokom studentskog protesta 1996/97. godine istican je slogan "Nika Slotera za predsednika", a detektiv je bio i heroj stripa besplatno deljenog među demonstrantima.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nik Sloter iliti Rob Stjuart: Promeniću mišljenje o Srbima

Izvor: Svet, 03.Jun.2009

Neprevaziđeni TV heroj devedesetih stigao je u Srbiju, još uvek misleći da se neko šali sa njim! Kanadski glumac Rob Stjuart (47), mnogo poznatiji po liku detektiva Nika Slotera iz kultne serije devedesetih godina "Tropical Heat", došao je u Beograd ..

Nastavak na Svet...

Ateist rep slavi sa Nikom Sloterom

Izvor: B92, 04.Jun.2009, 14:37

Novosadski pank bend Ateist rep (Atheist Rap) obeležiće 20 godina postojanja u subotu, 6. juna, u okviru festivala "To Be Punk", u novosadskom Muzeju zaboravljenih umetnosti, a specijalni gost biće kanadski glumac Rob Stjuart (Stewart)...Članovi benda su na konferenciji za novinare u Medija centru...

Nastavak na B92...

Sloteru Niče, Srbija ti kliče!

Izvor: RTS, 04.Jun.2009

Glumac Rob Stjuart, poznatiji kao Nik Sloter, televizijski heroj 90-tih godina, stigao je danas u Srbiju i u narednih 10-tak dana će pokušati da utvrdi da li je stvarno bio toliko popularan kod nas da su ga mnogi predlagali za predsednika!..Kanadski glumac Rob Stjuart boravi od danas u Srbiji, gde...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.