Lalatović: Skandal u režiji sudije, tražim poligraf

Izvor: Radio 021, 11.Dec.2016, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Skandal u režiji sudije, tražim poligraf

Trener Vojvodine Nenad Lalatović tvrdi da je nepravedno udaljen sa klupe tokom utakmice u gostima protiv Javora, koju su Novosađani izgubili 2:1.

Lalatović je u izjavi za Sportski žurnal naveo da nije istina da je sudiji Bojanu Nikoliću uputio psovke, te da je to lako proverljivo na snimcima.

"Ono što je povodom mog isključenja u zapisniku naveo sudija Bojan Nikolić iz Kragujevca doživljavam kao brutalan atak na moju ličnost. To je skandal u njegovoj režiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i nečuvena sramota koju mi je priredio. Sudija tvrdi da sam mu prilikom izlaska s terena uputio ružne reči. Kunem se svim na svetu da ništa od toga nije istina, Nikolić je sve izmislio", tvrdi trener Vojvodine.

Prvi stručnjak Novosađana opisao je šta se, kako tvrdi, zapravo dogodilo u 85. minutu meča u Ivanjici.

"Reagovao sam tražeći od Nikolića da ne toleriše domaćinima odugovlačenje sa vraćanjem lopte u igru. Zbog toga sam kažnjen. Začuđen zbog bezrazložnog isključenja, samo sam se prekrstio i otišao u svlačionicu. Sudija je u zapisniku naveo da sam reagovao vulgarno i uputio psovke na njegov račun? To je teška neistina! Ceo događaj registrovale su televizijske kamere, pa neka se pregleda snimak. Ima još svedoka, to se odigralo u neposrednoj blizini delagata i kontrolora. Sve su mogli da čuju, pa neka posvedoče. Tvrdim da sam oklevetan", ljut je Lalatović.

On očekuje reakciju i iz vrha Fudbalskog saveza Srbije.

"Javno molim predsednika FS Srbije Slavišu Kokezu, kojeg znam kao poštenog čoveka i borca za istinu, da se uključi i pomogne oko angažovanja nadležnih istražnih organa, ako treba i policije. Ponavljam, tražim da Nikolić i ja budemo ispitani na detektoru laži, da se sve raščisti i nepobitno ustanovi šta je istina", poručio je Lalatović.

Izveštaj sa susreta u Ivanjici čitajte OVDE.

Autor: Sportski žurnal

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.