Izložba dečijih radova i osmomartovska akcija u Beljanskom

Izvor: Radio 021, 24.Feb.2016, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba dečijih radova i osmomartovska akcija u Beljanskom

Izložba radova dečje radionice "Muzejski detektiv" održaće se u subotu 27. februara, u 11 časova u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog.

Posetioci će moći da pogledaju izložbu do 20. marta. Kao i prethodnih godina, publika će moći da pogleda radove svih učesnika iz jedanaest novosadskih vrtića.

Tokom trajanja izložbe biće organizovan aktiv za vaspitače iz PU "Radosno detinjstvo", kao i osmomartovska akcija "Mami na dar".

Projekat je osmišljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sa ciljem da se nastava u školama i vrtićima obogati i odvija u različitim okruženjima kojima nije primarna svrha vaspitno-obrazovni rad, kao što su muzeji, biblioteke, naučni centri, itd.

Autor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Osmi mart

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Dečje radionice "Muzejski detektiv"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2016, 07:25

U subotu 27. februara 2016. godine, u 11 časova, u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog biće otvorena izložba radova Dečje radionice pod nazivom Muzejski detektiv...U prethodnoj deceniji, većina tema edukativnih programa Dečjeg kutka Spomen-zbirke Pavla Beljanskog bile su posvećene nekom umetniku iz...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.