Meksiko Siti preplavili zombiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Okt.2016, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksiko Siti preplavili "zombiji"

Ulice Meksiko Sitija podsećale su na filmski set horor filma, pošto je stotine "zombija", nekoliko dana pre Noći veštica, prošetalo tim gradom u cilju da se dobro zabavi.

Realistična šminka i kostimi "zombija" samo su neki od razloga zbog kojih se onim manje hrabrim juče nije preporučivala šetnja gradom, navodi Anadolija, prenosi regionalna N1.

Meksikanci su odlučili da organizuju šetnju "zombija" na kojoj su učestvovala deca, tinejdžeri, ali i oni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nešto stariji.

Fanovi zombija i horor filmova šetali su s iscrtanim posekotinama na glavi, krvavim zubima i rukama.

Navodi se da se zombi šetnje organizuju u brojnim državama sveta svake godine gde okupljaju "ljubitelje" zombija koji se u modernoj književnosti i filmskoj umetnosti, posebno u hororima, prikazuju kao živi mrtvaci koji se hrane živim ljudima.

U ovakvim događajima učestvuju i najbolji kostimografi i šminkeri, koji za svoje radove dobijaju i nagrade.
Pogledaj vesti o: Noć veštica

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Meksiko Siti preplavili "zombiji" (FOTO)

Izvor: B92, 23.Okt.2016

Ulice Meksiko sitija podsećale su na filmski set horor filma, pošto je stotine "zombija", nekoliko dana pre Noći veštica, prošetalo tim gradom u cilju da se dobro zabavi...Realistična šminka i kostimi "zombija" samo su neki od razloga zbog kojih se onim manje hrabrim juče nije preporučivala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.