Prezentacija američke lutrije za useljeničku vizu

Izvor: JužneVesti.com, 28.Sep.2016, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prezentacija američke lutrije za useljeničku vizu

Oni koji žele da žive u Americi mogu okušati sreću na lutriji za dobijanje useljeničke vize, a kako sve u vezi sa tim funkcioniše građanima će biti predstavljeno u četvrtak 29. septembra u Vranju i Nišu.

Vranjanci će o ovome slušati u 16 sati u prostorijama "Američkog kutka", a Nišlije u 19 sati u Narodnoj  biblioteci "Stevan Sremac".

Zainteresovanima će biti objašnjeno kako >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da popune formular, saznaju da li su izvučeni, kakva je dalja procedura, kada da pripreme dokumentaciju i kome da se obrate ako imaju nedoumice.

Kako piše na sajtu Ambasade SAD, lutrijski program omogućava da se godišnje metodom slučajnom izbora izda 50.000 viza za stalni boravak. Kandidati treba da ispune jednostavne uslove među kojima je da dolaze iz zemlje sa niskom stopom useljenja u SAD.

Treba imati u vidu i da je, kako saoštavaju iz Konzulata, zahtev za plaćanjem bilo kakvih taksi van Konzulata SAD je prevara.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Prezentacija lutrije za AMERIČKU VIZU

Izvor: OkRadio.rs, 29.Sep.2016, 09:31

Konzulat američke ambasade u Beogradu održaće u četvrtak, 29. septembra u Vranju prezentaciju o lutrijskom viza programu za useljenje u SAD DV-2018. Prezentacija će se održati u Američkom kutku sa početkom u 16 časova.   Na prezentaciji će biti razgovora i o pripremi za intervju za aktuelni...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.