9.Decembra se odlučuje o budućnosti Srbije

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Nov.2011, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

9.Decembra se odlučuje o budućnosti Srbije

Lider Liberlano demokratske partije Čedomir Jovanović i predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković posetili su Niš , gde su održali tribinu pod sloganom ''Preokret'' na kojoj su učestvovale mnogobrojne istaknute javne ličnosti grada Niša.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predstavljena deklaracija "Preokreta"

Izvor: JužneVesti.com, 17.Nov.2011

Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović i predsednik SPO-a Vuk Drašković predstavili su u Narodnom pozorištu u Nišu deklaraciju "Preokreta".

Nastavak na JužneVesti.com...

Jovanović: Nema statusa kandidata bez promene prioriteta

Izvor: Blic, 17.Nov.2011

Srbija mora da promeni način razmisljanja i prioritete da bi dobila status kandidata za Evropsku uniju 9. decembra, izjavio je danas predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović. .."Jasno je šta Srbija treba da uradi ukoliko želi status kandidata. Treba da promeni način razmisljanja,...

Nastavak na Blic...

Čeda: Srbija mora da menja prioritete

Izvor: Vesti-online.com, 17.Nov.2011

Srbija mora da promeni način razmisljanja i prioritete da bi dobila status kandidata za Evropsku uniju 9. decembra, izjavio je danas predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović..."Jasno je šta Srbija treba da uradi ukoliko želi status kandidata. Treba da promeni način razmisljanja,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.