POČELA IZGRADNJA DEČJEG IGRALIŠTA CVETIĆI U BELVILU

Izvor: Objava, 24.Okt.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČELA IZGRADNJA DEČJEG IGRALIŠTA "CVETIĆI" U BELVILU

U ponedeljak, 24. oktobra 2016. godine, u naselju Belvil, na parceli GP - 6, iznad atletske staze, počela je izgradnja dečjeg igrališta "Cvetići".
Igralište vredno 2 miliona dinara poklon je firme First Facility stanarima Belvila. First Facility posluje od 2009. godine u Srbiji i pruža kompletne facility management usluge u prvoklasnim poslovnim i stambenim objektima. Od 2012. godine First Facility tim aktivnim i stručnim upravljanjem održava i unapređuje vrednost nekretnina kao i nivo kvaliteta života u naselju Belvile. Od ove godine u održavanju naselja primenjuje se novi koncept koji pored upravljanja i tehničkog održavanja podrazumeva usluge održavanja higijene, obezbeđenja, održavanja zelenila i zimske službe.
Cilj ove poklon investicije je da doprinese zajedničkom boljitku, izgradnji poverenja i nastavku partnerskog odnosa između kompanije First Facility i stanara naselja, i dolazi kao odgovor na inicijativu g. Aleksandra Čančarevića, predsednika Skupštine stanara stambene zgrade Zumbul A. Najvažniji razlog za realizaciju ovog projekta je stvaranje uslova za duži aktivni boravak dece na vazduhu.
Na površini igrališta koje će obuhvatati četiri polja i biti presvučeno specijalnom gumom, biće montirani sledeći dečiji rekviziti: tobogan kula; kućica; dve njihalica na opruzi; četvorosed na federima; dve metalne ljuljaške sa dva sedišta; metalna klackalica; drvena penjalica sa konopcima
Svi rekviziti su proizvedeni u skladu sa važećim evropskim standardom za bezbednost opreme za dečja igrališta EN 1176, a kontrolu i sertifikaciju će izvršiti DOO Jugoinspekt - Novi Sad.
Radove izvode kompanije Beovrt, Kreativni gradski centar i Pejkom.
Završetak radova je planiran za kraj novembra 2016. godine, kada će "Cvetići" biti predati deci naselja i njihovim roditeljima na korišćenje.
Pogledaj vesti o: Nekretnine