NIKO NE ZNA KAKO SE OBOGATIO: Stevanovićevi traže da se dokaže poreklo imovine Radomira Nikolića

Izvor: Kurir, 31.Jul.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKO NE ZNA KAKO SE OBOGATIO: Stevanovićevi traže da se dokaže poreklo imovine Radomira Nikolića

Bogatstvo porodice Nikolić se procenjuje na 1,3 miliona evra, a Radomir ima zavidnu imovinu - 10 hektara zemljišta, nekretnine od 740 metara kvadratnih, vikendice...

KRAGUJEVAC - Odbornici opozicionog bloka Zajedno za Šumadiju pokrenuće procedure u lokalnoj skupštini za dokazivanje imovine gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića, za koga tvrde da je najbogatiji u istoriji Kragujevca od 1945. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

"Bogatstvo porodice Nikolić se procenjuje na 1,3 miliona evra, a javnost se pita kako se obogatio Radomir Nikolić koji ima zavidnu imovinu, 10 hektara zemljišta, nekretnine od 740 metara kvadratnih, vikendice površine 225 metara kvadratnih do letnje kujne, 73 metara kvadratnih" navodi se u saopštenju te organizacije.

Zajedno za Šumadiju tvrdi da niko ne zna kako se Nikolić obogatio i da to treba zakonski da se utvrdi kao i da Nikolić treba da odgovara za nelegalnu gradnju vikendica po Beogradu i Srbiji.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.