Depardje kupio stan u Tivtu, prvi komšija mu Nole!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Sep.2014, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Depardje kupio stan u Tivtu, prvi komšija mu Nole!

Proslavljeni glumac kupio penthaus, a prvi komšija mu je Novak Đoković

Žerar Depardje iskeširao je 600.000 evra kako bi kupio stan u Tivtu. Francuski glumac je proteklih 10 dana boravio kod naših suseda, kako bi primio crnogorsko državljanstvo i pasoš.

- Svakako je želeo da uloži novac u neku nekretninu u Crnoj Gori, a kada je čuo da postoji slobodan stan u Noletovoj zgradi, bio je oduševljen. Bez razmišljanja je kaparisao dupleks od 200 kvadrata >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << – kaže za “Alo” izvor.

Stan poseduje dve spavaće sobe, veliku terasu, dve gostinske sobe, kao i veliki dnevni boravak. Takođe, penthaus poseduje i privatni lift, kao i teretanu. Na krovu zgrade se nalazi bazen.

Kvadratni metar u ovoj zgradi iznosi tri i po hiljade evra…

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Depardje kupio stan u Tivtu, nećete verovati ko mu je prvi komšija!

Izvor: NaDlanu.com, 16.Sep.2014

Žerar Depardje iskeširao je pozamašnu sumu novca za stan u Tivtu...Žerar Depardje iskeširao je 600.000 evra kako bi kupio stan u Tivtu. Francuski glumac je proteklih 10 dana boravio kod naših suseda, kako bi primio crnogorsko državljanstvo i pasoš...- Svakako je želeo da uloži novac u neku...

Nastavak na NaDlanu.com...

Depardje iskeširao 600.000 evra i postao prvi komšija Novaka Đokovića u Tivtu!

Izvor: Svet plus, 16.Sep.2014

Francuski glumac Žerar Depardje pazario je stan od 600.000 evra u Tivtu, i time postao prvi komšija prvog reketa sveta i našegnajboljeg tenisera Novaka Đokovića...Depardje (65) je proteklih dana boravio u Crnoj Gori kako bi preuzeo crnogorsko državljanstvo, kao i putne isprave, a usput je kupio...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.