Nije do nje: Ništa od novog albuma u septembru

Izvor: Svet, 20.Sep.2014, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije do nje: Ništa od novog albuma u septembru

Nataša Bekvalac najavila je ranije da će novi album objaviti na svoj rođendan 25. septembra, ali to se ipak neće dogoditi. Njen PR tim objavio je zvaničnu informaciju.
“Dragi naši, album izlazi u oktobru. Kraj oktobra je poslednji rok do kada album mora biti u prodaji. Nije do Nataše, čeka se Marina Tucaković da završi još par tekstova i da Nataša uđe u studio. Strpite se još samo malo… >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Spemamo i par iznenađenja za vas, a krajem meseca detalji o albumu. Uskoro…”, objavio je PR tim plavokose Novosađanke na njenoj zvačinoj Fejsbuk stranici.
Na novom Natašinom albumu naći će se osam novih pesama, kao i singlovi koje je izdala u protekle četiri godine. Novi album ima naziv “Bezgrešna”.
Izvor: Puls
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.