Nataša otvoreno o Ljubi: Ponosna sam na njega!

Izvor: Svet, 18.Dec.2014, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša otvoreno o Ljubi: Ponosna sam na njega!

Time što je svog partnera Ljubu nazvala “Carem nad carevima” Nataša Bekvalac je privukla veliku medijsku pažnju. Ona je otkrila zašto je zaslužio takvu titulu.
“Zato što takvog nisam upoznala. Bila sam ponosna pa sam morala da se pohvalim. Nije bilo nikog da čuva devojke, a on ih je poveo na trening pa sam bila ponosna”, otkrila je Nataša čime ju je Ljuba oduševio.
Na njenim društvenim mrežama često se mogu primetiti i stihovi posvećeni Ljubi.
“Retki nađu retke, tako da, počastvovana sam”, uz još jedan ukraden osmeh, priča Nataša u emisiji “Exkluziv”.
Izvor i foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Bekvalac: Jako sam ponosna sam na Ljubu!

Izvor: Svet plus, 18.Dec.2014

Nataša Bekvalac nedavno je putem društvene mreže Instagram, svog dečka Ljubu Jovanovića nazvala "Carom nad carevima ", a specijano u emisiji Exkluziv pevačica je i otkrila šta je nateralo da tako nešto javno podeli sa svojim obožavaocima.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.