Nataša Bekvalac priredila publici nezaboravno veče u Travniku (Foto)

Izvor: Svet plus, 30.Jul.2014, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac priredila publici nezaboravno veče u Travniku (Foto)

 Nataša Bekvalac nastupila je preksinoć u prepunoj diskoteci Hertz u kojoj je napravila potpunu pometnju svojim nastupom. Publika u Travniku imala je priliku da uživa u neverovatnoj žurki koja je trajala do duboko u noć.

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović se posvađali u restoranu! (Foto)

Diskoteka Hertz bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je premala da primi sve one koji su preksinoć želeli da prisustvuju nastupu Nataše Bekvalac koja je svojim stasom i glasom atmosferu dovele do usijanja. Pevačica gde god da nastupa napravi fenomenalnu atmosferu, a priliku da se u to uveri imala je i publika u Travniku.

Izlaskom na scenu dobila je neverovatane ovacije i aplauz, a sa prvim taktovima poznatih pesama "Najgora", "Bolesno te volim" i novog hita "Mogu da prođem", publika je zaigrala i zapevala, fenomenalna žurka potrajala je do ranih jutarnjih časova.

Da je u ponedeljak zaista bilo posebno veče i nezaboravan provod dokazuju fotografije, kao i  komentari zadovoljne publike koja je sinoć prisustvovala sjajnom nastupu atraktivne pevačice.

Autor: J.B.

Foto: Facebook/Natasa Bekvalac, disco-hertz.com

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac publici u Travniku priredila nezaboravno veče (Foto)

Izvor: Svet plus, 30.Jul.2014

 Nataša Bekvalac nastupila je preksinoć u prepunoj diskoteci Hertz u kojoj je napravila potpunu pometnju svojim nastupom. Publika u Travniku imala je priliku da uživa u neverovatnoj žurki koja je trajala do duboko u noć...Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović se posvađali u restoranu! (Foto)..Diskoteka...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.