Ovo nije apokalipsa, ovo je lov na Pokemone (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Avg.2016, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo nije apokalipsa, ovo je lov na Pokemone (VIDEO)

Na video-snimku koji je nedavno objavljen na Jutjubu vidi se kako masa ljudi na raskrsnici u Sinbejtou na Tajvanu juri kao da je u pitanju maraton, beg od invazije vanzemaljaca ili teroristički napad. Ipak, oni su samo lovili retkog pokemona.

Video koji prikazuje kako hiljadu ’lovaca’ na pokemone na Tajvanu juri Snorlaksa, relativno retkog Pokemona, dokaz je koliko je ova video igra postala popularna.

Kineski >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << mediji prenose da je grad Sinbejtou postao centar okupljanja hiljada igrača u lovu na egzotične Pokemone.

Ulice su bile toliko krcate da je morala da reaguje brigada civilne odbrane zajedno sa policijskim pojačanjem iz susednih područja, kažu novinari.

Igra "Pokemon go" izazvala je nemire u mnogim delovima Azije. Naime, policija u Bankoku je morala da zapreti hapšenjem pešacima i vozačima zbog velikog broja saobraćajnih nesreća koje je ova igra prouzrokovala, dok su igrači u Kambodži izazvali bes javnosti jer su lovili Pokemone u Muzeju žrtvama genocida.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.