BAM: S*ksepilna devojka je testirala SPREMNOST vojnika, PREBLEDELI su od njenog udarca (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2017, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAM: S*ksepilna devojka je testirala SPREMNOST vojnika, PREBLEDELI su od njenog udarca (FOTO/VIDEO)

Obradovali su se kad je došla, međutim...

Američki marinci u kampu Pendleton oduševili su se kada im je u posetu došla seksepilna devojka.

Međutim, kada su videli ko je u pitanju potpuno su promenili svoje mišljenje. Profesionalna UFC borkinja Kat Zingano (34) odlučila je da testira spremnost i izdržljivost američkih marinaca.

Iako tako ne deluje na prvi pogled, ispod ženstvenog lika Kat je u stvari skrivena zver. Ipak, jednu bitnu stvar nije otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << marincima.

Playing on @buzzfeed #squadwars these last two days has reminded me of why I work so hard. Love that my grind affords me to be invited to expand my vision, meet new people and enjoy new unthinkable experiences. Thanks for having me on a Squad! #teamalliancegirls #pezao

A post shared by Cat Zingano (@alphacatzingano) on Oct 21, 2016 at 12:44pm PDT

- Momci su hteli da vide kako je primiti lou kik. Ovo je bilo sa skoro 50% snage, morala sam da ih poštedim malo - rekla je američka borkinja punog imena Kathil Debora Albert.

Ipak, nije bilo baš onako kako su marinci zamišljali. Neki od njih su promenili izraz lica kada su primili udarac u donji deo tela, a verujemo da ni njihovom egu nije bilo svejedno s obzirom da je udarač bila devojka.

Dok su se oni oporavljali, Zingano je u kampu u Južnoj Kaliforniji bilo dosadno pa je tokom treninga privezala uže oko struka i povukla - Hamer! Kat se zahvalila marincima na zabavi i nezaboravnom druženju. Sigurno je da će sledeći put momci dobro razmisliti pre ulaska u klinč sa seksipilnom borkinjom.

I saw marines across the tarmac pulling this hummer today, so I borrowed some shorts and shoes and thought I'd give it a try. I heard it's somewhere around 4,500 lbs. my legs were jello. Thank you for your service, I had fun at the event handing out leg kicks and pulling around combat vehicles #Repost @alliancemmagym (@get_repost)  Just a video of @alphacatzingano pulling a truck at the Marine Corps 101 days of summer safety standdown

A post shared by Cat Zingano (@alphacatzingano) on May 24, 2017 at 7:01pm PDT

Podsetimo, Amerikanka se nije borila od leta prošle godine i poraza od Juliane Pene. Izgubila je i meč pre tog, od bivše šampionke Ronde Rouzi. Pre toga je imala niz od devet vezanih pobeda.

Timing. Breathing. Energy. Rise and grind. #alphacatzingano #alphamuaythai #tigerstyle #teamalphacat

A post shared by Cat Zingano (@alphacatzingano) on May 10, 2017 at 7:04am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.