Završen konkurs -Vip Android izazov 2.0

Izvor: NC magazin, 23.Sep.2010, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen konkurs -Vip Android izazov 2.0


Drugi „Vip Android izazov”, jedinstveni konkurs za razvoj lokalno primenljivih Android aplikacija za mobilne telefone, uspešno je završen. Stručni žiri je odabrao 12 najboljih aplikacija, od ukupno 68 koje su dostavljene u skladu sa kriterijumima konkursa. Aplikacije su nagrađene u četiri kategorije, od kojih svaka nosi po dve novčane nagrade, od 2.000 evra i 500 evra, i smart telefon HTC Desire .
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na NC magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodeljenje nagrade najboljima na Vip android izazovu

Izvor: TV Avala, 23.Sep.2010

Autori 12 najboljih aplikacija nagrađeni su danas na drugom "Vip android izazov" konkursu za programe za pametne (smart) telefone sa Guglovim operativnim sistemom "android".

Nastavak na TV Avala...

Drugo mesto za B92 Android aplikaciju

Izvor: B92, 23.Sep.2010

Na drugom "Vip Android izazov" takmičenju, u najpopularnijoj kategoriji - Informacije, B92 aplikacija za Android uređaje osvojila je drugo mesto... ..Ovogodišnji konkurs imao je 68 prijavljenih aplikacija, u četiri kategorije - Informacije, u kojoj se nalazila skoro polovina prijavljenih, Zabava,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.