SVAĐA U SUDNICI Sudija: Miškoviću, nemojte vi da vičete na mene!

Izvor: Kurir, 03.Mar.2015, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAĐA U SUDNICI Sudija: Miškoviću, nemojte vi da vičete na mene!

Ovo je moje radno mesto i poslednje što ću dozvoliti je da se neko izdire na mene - rekla je sudija Maja Ilić Miroslavu Miškoviću koji je tražio da se pređe u sudnicu zbog grejanja

BEOGRAD - Miroslav Mišković, vlasnik "Delte" danas je na početku suđenja tražio od sudije da dozvoli optuženima da sede u sudnici jer se ne greje deo za optužene.

- Sudija ovde je hladno i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << grejanje ne radi. Da li možemo da pređemo u sudnicu? - pitao je Mišković povišenim tonom, ali tada nije imao mikrofon, već se sudiji obratio sa ulaza staklenog "kaveza" za optužene.

Sudija Maja Ilić, koja vodii objedinjeni postupak po optužbama za malverzacije u putarskim preduzećima i u fabrici FAM odgovorila mu je:

- Nemojte da vičete na mene, ovo je moje radno mesto i poslednje što ću dozvoliti je da se neko izdire na mene - rekla je ona.

Sudija Ilić je zatim dozvolila optuženima da pređu u sudnicu. Trenutno advokati odbrane završavaju iznošenje završnih reči.

Suđenje vlasniku Delta holdinga Miškoviću, vlasniku Nibens grupe Milu Đuraškoviću i ostalim optuženima danas je nastavljeno pred Specijalnim sudom u Beogradu. Optuženima se sudi za zloupotrebe u preduzeću za proizvodnju maziva FAM iz Kruševca, putarskim firmama i utaju poreza.

Postupak protiv Miškovića počeo je ispočetka 10. februara, pošto je taj predmet spojen sa procesom koji se vodi protiv Đuraškovića zbog zloupotreba u FAM-u.U spojenom postupku tereti se 15 osoba.

(Blic/Tanjug)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.