Milo Dukanović napušta sve funkcije

Izvor: EurActiv Srbija, 26.Okt.2016, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milo Dukanović napušta sve funkcije

Crnogorski premijer Milo Đukanović napušta državne funkcije, a njega će na funkciji premijera, ako Demokratska partija socijalista (DPS) dobije mandat za sastav Vlade, zameniti visoki funkcioner te stranke Duško Marković. Đukanović je ranije dva puta napuštao premijersku funkciju, ali se vraćao, kako je tada objašnjavano, zbog političkih potreba. Sada odlazi sa državnih funkcija, mada ima mišljenja da bi on mogao biti kandidat za predsednika Crne Gore na predsedničkim izborima 2018. godine.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović,   Izbori

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

I svet se pita: Da li Milo stvarno odlazi?

Izvor: Mondo, 26.Okt.2016

Svetske agencije izvestile su danas da će dugogodišnji premijer Crne Gore Milo Đukanović podneti ostavku na tu funkciju...Mediji navode da je njegov zamenik na čelu Demokratske partije Socijalista (DPS) Duško Marković kandidat te stranke za mandatara nove Vlade Crne Gore...AP navodi da Đukanović...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.