Subotić saslušan zbog Beka

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2014, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotić saslušan zbog Beka

BEOGRAD- Biznismen Stanko Subotić saslušan je u istrazi o pokušaju ubistva Milana Beka, saznaje "Blic".

Prema informacijama lista, Subotić, koji je ovim povodom došao iz Ženeve, prilikom razgovora na koji je pozvan u svojstvu građanina, rekao je da nema nikakve veze sa napadom na Beka koji se desio 14. novembra kada su nepoznati napadači na njega ispalili dva metka.

Subotić je, kako se navodi, izjavio da je prije četiri godine pokrenuo postupak protiv Beka jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ga je prevario u privatizaciji "Večernjih novosti", ali da sa napadom na njega nema ništa.

List piše i da je Subotiću ponuđeno poligrafsko ispitivanje, ali je on to odbio.

U slučaju rasvjetljavanja pucnjave na Beka poligrafski je do sada testirano 12 osoba, a razgovor je obavljen sa pedesetak lica.

Ovih dana na informativni razgovor trebalo bi da bude pozvan i vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković koji bi trebalo da govori o tome kako je sa Bekom kupio "C Market", prenosi "Blic".
Pogledaj vesti o: Milan Beko,   Subotica

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Subotić: Nisam povezan sa atentatom na Beka

Izvor: Beta, 27.Nov.2014

BEOGRAD, 27. novembra 2014. (Beta) - Biznismen Stanko Subotić izjavio je u četvrtak da nije povezan sa pokušajem ubistva Milana Beka i poželeo Beku brz oporavak, kao i da policija brzo reši slučaj...Nekoliko dnevnika objavilo je da je Subotić saslušan u svojstvu gradjanina u vezi sa pokušajem...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.