Novi učesnici ‘Maldiva: Starleta i bivše zvezde ‘Velikog brata’!

Izvor: Tracara.com, 30.Jul.2015, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi učesnici ‘Maldiva': Starleta i bivše zvezde ‘Velikog brata’!

Oni su ‘kec u rukavu’ produkcije (foto: screenshot/Facebook) U reality show Maldivi stiglo je troje novih takmičara – bivši učesnici šoua Veliki brat, Branislav Radonjić – Brendon i Živan Janićijević – Burek kao i starleta Diamond Kost, koja je pre samog ulaska rekla kako će konačno otkriti ko su zaista starlete. Produkcija televizije Happy  >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << očigledno se uplašila za rejting emisije, jer je u toku nedelje šou napustio poslednji zanimljivi ukućanin Dušan Kaličanin, pa su hitno uveli nove takmičare za koje provereno znaju da će napraviti opšti haos u šou. Nova starleta (foto: Facebook) Brendon je definitivno jedan od najzanimljivijih učesnika rijalitija ikada, a tokom njegovog boravka u Velikom bratu nije bilo osobe sa kojom on nije došao u konflikt, a i danas se svi sećaju njegovog - Nebitan si. Takođe, bili su zapaženi i njegovi performansi u kojima mu je glavna inspiracija bila pop zvezda Lady Gaga. On nikako neće proći nezapaženo u ‘Maldivima’ (foto: screenshot) Burek je učesnik druge sezone Velikog brata, a takođe i on je ulazio u rasprave sa svojim cimerima, a u tom periodu publiku je nasmejao time da isključivo nosi debele čarape koje mu je baka štrikala. Burek i tada anonimna, a danas voditeljka emisije ‘Exkluziv’, Jelena Žeželj (foto: Instagram) Diamond Kost je novo lice na malim ekranima, ali produkcija je uverena da ona nikoga neće ostaviti ravnodušnim zbog atraktivnog izgleda koji će verovatno izazvati ljubomoru kod ostalih učesnica Maldiva. U video-snimcima se podsetite Brendona i Bureka u Velikom bratu.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Nisu izdržali: Vreli seks u rijalitiju!

Izvor: Tracara.com, 31.Jul.2015, 10:17

Ukućanka bez blama skinula gaće (Foto: screenshot) Ne, ovo nisu scene iz Parova, niti Maldiva! Gledaoci argentinske verzije rijaliti šoua Veliki brat imali su priliku da pogledaju vrele seksi scene, nalik onim u erotskim filmovima. Provokativna ukućanka ovog šoua, Marian Garcia Farjat, bez imalo...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.