Maldivi 2015: Dva takmičara napustila luksuzni hotel. Ejmi u suzama! FOTO

Izvor: Svet plus, 03.Avg.2015, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maldivi 2015: Dva takmičara napustila luksuzni hotel. Ejmi u suzama! FOTO

Protekle noći održano je još jedno izbacivanje iz luksuznog Hotela Maldivi. Egzotični rijaliti napustili su Lazar Jeremić i Ana Jezdimirović.

Svima je poznato da je Lazar Jeremić pretoklih dana od produkcije zatražio da bude izbačen iz rijalitija Maldivi, pa čak i po cenu kazne od 20.000 evra. Međutim, takimčari su rešili da mu izađu u susret i nominuju ga, dok su gledaoci odlučili SMS glasovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da je on taj koji treba da napusti luksuzni hotel.

Kako je fudbaler imao najmanje procenta glasova publike, prvi je napustio egzotično ostvro, a kasnije mu se, po odluci produkcije pridružila i Ana Jezdimirović.

Lazar napusta Maldive!

Posted by Hotel Maldivi Happy TV on недеља 2. август 2015.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ejmi zaprošena protekle noći u Hotelu Maldivi! VIDEO

Izvor: Svet plus, 03.Avg.2015

Izgleda da nas nakon rijalitija Maldivi očekuje više od jedne svadbe. Nakon što je Luka smogao hrabrosti i zaprosio svoju devojku, Lazar je učinio isto sa Ejmi! Manekenka je bila više nego oduševljena!..Naime, protekle noći u Hotelu Maldivi emitovano je izbacivanje. Lazar je napustio rijaliti...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.