Ana Spasojević: Otac me je zatvarao u sobu, nije mi davao da jedem i pijem!

Izvor: 011vodič.com, 29.Jul.2015, 02:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Spasojević: Otac me je zatvarao u sobu, nije mi davao da jedem i pijem!

Bivša učesnica rijalitija “MaldiviAna Spasojević privukla je pažnju javnosti zbog bliskog odnosa sa Jutjub zvezdom Nenadom Marinkovićem Gastozom, ali i sa svojim ispovestima.
Ona je u ovom rijalitiju jednom prilikom otkrila da osam godina nije u kontaku sa ocem. Nakon izlaska iz hotela “Maldivi“ rešila je da otkrije još neke detalje o njihovom odnosu.
“Dugo sam trenirala tenis i kad ne bih pobedila na turniru, otac me je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << tukao. Zatvarao me u sobu, nije mi davao da pijem i jedem. Imao je prijave od komšija jer sam ja vrištala. Mama nije mogla da mi pomogne, nije ništa smela od njega. Razvela se kad je postalo neizdržljivo. Sretnem ga ponekad, ali ne javljamo se jedno drugom. Kad ga vidim na ulici, okrećem glavu i nikad mu se neću obratiti, niti ću se pomiriti s njim”, tvrdi manekenka iz Jagodine za Kurir.


#svet
The post Ana Spasojević: Otac me je zatvarao u sobu, nije mi davao da jedem i pijem! appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: Maldivi,   Jutjub,   Tenis

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.