Žestoko zaratili! Kristijan: Lizala si mi du*e kad smo ušli, šizofreničarko! Maja: Ti si običan kriminalac!

Izvor: Scandal.rs, 05.Sep.2015, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žestoko zaratili! Kristijan: Lizala si mi du*e kad smo ušli, šizofreničarko! Maja: Ti si običan kriminalac!

Kristijan Golubović i Maja Nikolić iako su na početku rijalitija bili u odličnim odnosima, žestoko su se posvađali, nakon što je Kristijan izneo svoje mišljenje o pevačici.

“Imaš blaži vid šizofrenije, sa tobom mogu da se takmičim u svemu osmi u pevanju, ali ni pevanje ti nije najsjajnije”, rekao je Golubović, a zatim je skočila i pevačica.

“Kad mi ti to kažeš… >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Ti si jedan običan uličar. Šta si ti? Kralj kriminala?”, uzvratila je Maja.

“Lepo Stanija kaže da nemaš šta da radiš, pa dolaziš u rijaliti da bi uzela neke pare”, nastavio je Kristijan, ali ni Maja se nije zaustavljala:

“Ti si običan kriminalac koji je proveo 22 godine u zatvoru.”

“Kako si ti malo bićence, čim ti neko kaže nešto što ti ne odgovara, ti pošiziš. A lizala si mi du*e kad sam došao, pričala si kako sam predivan, a sada si već promenuila mišljenje. Ja sam kriminalac koji je ovako staložen i sa koeficijentom inteligencije 158 i onda mi dođe neka šlager pevačica da mi pričas nešto”, uzvratio je Kristijan.

Maja je rekla Goluboviću da je debeo za njen ukus, što je njega nateralo da se skine i pokaže joj da se ne stidi svog izgleda:

“Jel sam debeo? Ti kad bi videla gde sam debeo zaboravila bi sve, šizofreničarko, rekao je i nasmejao sve farmere.

“Ja sam kriminalac kog interesuje psihologije i pročitao sam toliko knjiga o psihologiji da znam da ti nisi normalna.”

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.