Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2016, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Narkomanko, ružna si!

Maja Nikolić ponovo šokira javnost, pa je tako na Instagramu prozvala koleginicu koja je mnogo slavnija od nje.

Pevačica je na svoj nalog postavila nastup megazvezde Lejdi Gage sa početka karijere, koji je propraćen provokacijom i golotinjom, a Maja je imala zanimljiv komentar na slavnu koleginicu.

"Ponekad je dobro biti divlji, ali samo ponekad", napisala je Nikolićeva.

I ništa ovo ne bi bilo čudno da opis snimka nisu propratili "heštagovi" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poput "narkomanka" i "ružna", koji su i te kako ružni komentari.

#wild #ugly #drugaddict #awesome #unique #notorious #ladygaga #ladymaja #picoftheday #great #singer #love #music #happy #red #awesome #silly #naughty #girl Sometimes it is O.K.to be wild..but sometimes❤️
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.