Sve što može Stanija ... (VIDEO)

Izvor: Mondo, 31.Avg.2015, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve što može Stanija ... (VIDEO)

Može i Maja Nikolić!

  Ukoliko ste očekivali mirnu Farmu, saznali ste da od toga "nema 'leba" onog momenta kada je voditeljka Aleksandra (devojačko) Jeftanović najavila ulazak Maje Nikolić.

Stigla je već da se posvađa, ponese titulu trećeplasirane farmerke u izboru najlepše, preživi prve nominacije i odlazak u štalu ili izolaciju, čak i pokaže nešto što joj niko, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << apsolutno niko nije ni tražio.

Kako bi dokazala da nema komplekse, što je, sigurni smo, svima više nego jasno, ona je rešila da pokaže da ima guzu kao "čuvena" Stanija. Sve je krenulo pričom o tome da joj je produkcija poslala "gaće za šimpanze" umesto malenog, malenog kupaćeg, a završilo se ovako ...



Izvor: YouTube

 
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.