Rat se nastavlja! Prvo je Maja oterala Zoricu iz “Pinkovih zvezda”, a sada ju je ŽESTOKO PROZVALA na samom početku emisije! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Mar.2017, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rat se nastavlja! Prvo je Maja oterala Zoricu iz “Pinkovih zvezda”, a sada ju je ŽESTOKO PROZVALA na samom početku emisije! (FOTO)

Žiri "Pinkovih zvezda" u izmenjenom je sastavu, s obzirom na to da je na mesto Zorice Brunclik došao Radiša Trajković Đani. Maja Nikolić se najviše obradovala ovoj promeni, budući da sa Zoricom nije bila u dobrim odnosima.

Na samom startu, Maja je najavila Đanija kao Zoricu Brunclik, rekavši:

- Nikada nisam videla da neko smrša 20 kilograma za 20 dana! 

Printskrin: TV Pink >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

A onda je ponovo iskoristila prvu priliku da prozove folk zvezdu...

- Konačno smo iz parlamenta prerasli u šou program - rekla je Maja aludirajući na Zoricu, za koju smatra da je bila preterano ozbiljna u "Pinkovim zvezdama" i kvarila dobru zabavu.

Printskrin: TV Pink

Kao što smo već pisali, Maja je sama nedavno priznala da je oterala Zoricu Brunclik iz žirija, jer "ima ograničen vokabular i ne može mentalno da joj parira".

Printskrin: Youtube/Pinkove Zvezde

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.