Marija Nikolić i Marko Bulat: Posle venčanja na redu je beba

Izvor: Story, 29.Maj.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Nikolić i Marko Bulat: Posle venčanja na redu je beba

Folk pevač Marko Bulat (42) obećao se 24. maja na večnu ljubav, prvo u crkvi a potom i pred matičarem, svojoj izabranici Mariji Nikolić (29), s kojom žarko želi da se prvi put ostvari u ulozi roditelja

Marko Bulat i Marija Nikolić, foto: Foto Kifla

Mada su u emotivnoj vezi tek nekoliko meseci, folk pevač Marko Bulat (42) odlučio je da zaprosi svoju izabranicu Mariju Nikolić (29) koja je nakon samo nekoliko sekundi rekla da. Venčanje su vrlo brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << organizovali i uživali su u svakom trenutku svog slavlja.

- Nije što je moja, ali ovo je jedna od lepših svadbi na kojima sam bio. Bilo je sve savršeno, samo neki ljudi nisu došli, žalili su se da nisu dobili poziv na vreme. Zar treba depeša da im se šalje?! Svi koji su došli lepo su se proveli i bilo je baš veselo. Venčali smo se u Crkvi Svetog Luke u Skojevskom naselju, a potom smo nastavili veselje na splavu Tag. Na građanskom venčanju Marija je uzela moje prezime, pod prisilom, jer sam uticao na nju – šali se Marko i objašnjava zašto je izabrao baš 24. maj za dan venčanja.

Piše: Ksenija Konić

Kompletan tekst i fotografije sa venčanja potražite u novom, 506. broju magazina Story koji je u prodaji od petka, 29. maja 2015.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.