Maja Nikolić nastavlja da divlja: Znam koji je političar “koristio” Staniju i zašto je koristio!

Izvor: Svet, 04.Sep.2015, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Nikolić nastavlja da divlja: Znam koji je političar “koristio” Staniju i zašto je koristio!

Maja Nikolić ne prestaje da provocira Staniju Dobrojević. Starleta je pevačici već na samom ulasku stala na žulj i od tada traje njihov rat.
Sve je kulminiralo nakon dolaska s pijace, kad je Nikolićeva Dobrojevićevu nazvala prostitutkom koja je njenom drugu seks naplatila 500 evra.
Starleta je uzvratila pevačici provokacijom da je loša majka i da joj je sud zbog toga oduzeo dete. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Maja se toliko iznervirala da je ceo dan pričala samo o Staniji, a Tamari Ðurić otkrila je da zna od kog političara je uzimala novac za seks.
“Stvarno znam te ljude, ja sam im pevala kampanje. Znam koji je koristio i zašto je koristio”, rekla je Maja.
U daljem razgovoru otkrila je da će ispričati kako je Staniju njen prijatelj izvlačio iz zatvora.
“Samo ću reći da je političar. On je moj drug i bio je oženjen. Ispričaću šta je radila i s kim je bila”, izjavila je Nikolićeva.
Stanarka imanja u Lisoviću Tamara Ðurić poručila je da i ona sve to zna, ali je opomenula pevačicu da prestane da priča. Maja ipak nije htela da se zaustavi i još žešće je udarila po Dobrojevićevoj.
“Ona je odradila usta da bi bolje duvala, radi svoj posao u Vladinom sektoru”, besnela je Maja.
Iako je u kući rekla da će sačekati lajv kako bi do detalja otkrila s kim je sve starleta bila i šta je radila, ipak nije bila strpljiva i nastavila je da otkriva sve ono što zna o starleti iz Rume.
“Rekla sam da je žut i da je DS. On ju je opslužio i dovodio u partiju”, otkrila je Maja.
Međutim, iako se Tamara nasmejala na ovo otkriće, savetovala je Nikolićevu da ne kaže ko je sporni političar kako mu ne bi napravili problem.
“Šta me briga, novinari će sutra da nađu ko je taj čovek i šta radi”, bila je uporna Maja, ali je gledaoce uskratila za informaciju o pomenutom političaru.
Nikolićeva je takođe navela da je Dobrojevićeva svoje seksualne usluge pružala na žurkama zatvorenog tipa, u poznatim beogradskim klubovima i da su njene mušterije bile VIP ličnosti, koji preferiraju sado-mazo seks i orgijanje.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja Nikolić nastavlja da divlja: Znam koji je političar “koristio” Staniju i zašto je koristio!

Izvor: Scandal.rs, 04.Sep.2015

Maja Nikolić ne prestaje da provocira Staniju Dobrojević. Starleta je pevačici već na samom ulasku stala na žulj i od tada traje njihov rat...Sve je kulminiralo nakon dolaska s pijace, kad je Nikolićeva Dobrojevićevu nazvala prostitutkom koja je njenom drugu seks naplatila 500 evra...Starleta...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.