Jelena Krunić osula paljbu po Maji: Imaš komplekse jer si mala! Prodaješ se za 500 evra

Izvor: Svet, 06.Okt.2015, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Krunić osula paljbu po Maji: Imaš komplekse jer si mala! Prodaješ se za 500 evra

Tokom izbora sluge, Jelena Krunić je osula paljbu po Maji Nikolić kada joj je rekla da je više ne uzima u usta. Igračica je istakla kako pevačicu smatra lošim čovekom i da samo smišlja nove pakosti.
“Nerviraš me. Ti si loš čovek. Frizer mi je rekao sve bljuotine o tebi, da se prodaješ za 500 evra. Nemoj da mi upućuješ komplimente, jer znam da su tvoji komplimneti sve ono suprotno što misliš. Što ne pozoveš frizera da nas suočiš? Sramota te jer znaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << šta će da kaže”, rekla je Krunićeva dok se Maja branila.
“Zovite ga, zovite Acu frizera produkcijo da baš vidimo šta će da kaže”, rekla je Nikolićeva koja je stajala dok je pričala.

“Ja ne moram da ustanem kao ti dok pričam. Rekla si sama da imaš kompleks zbog visine”, pričala je Jelena i zapretila pevačici da više ne priča o njenoj zadnjici, dok se Maja branila.
“Ja to nikada nisam rekla, ja baš volim što sam mala. I ja o tvojoj zadnjici nikada nisam pričala”, zaključila je pevačica i rekla da sa zadovoljstvom prihvata zadatak sluge jer neće morati da gleda licemere na imanju.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.