Tragedija u Leskovcu: Tinejdžer ubio druga pucnjem iz pištolja

Izvor: 24sata, 26.Okt.2014, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Leskovcu: Tinejdžer ubio druga pucnjem iz pištolja

Tinejdžer iz Leskovca (17) sinoć je u svojoj kući upucao iz pištolja druga (19), koji je od posledica ranjavanja jutros preminuo.

Do tragedije je navodno došlo slučajno, ali kako je u kući maloletnika nađen još jedan pištolj, a protiv njega se vodi još jedan postupak za nasilničko ponašanje, biće predložen pritvor sudiji za maloletnike.

Istraga je u toku, piše Blic.rs.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U LESKOVCU: Tinejdžer ubio druga pucnjem iz pištolja

Izvor: NaDlanu.com, 26.Okt.2014

Tinejdžer iz Leskovca (17) sinoć je u svojoj kući upucao iz pištolja druga (19), koji je od posledica ranjavanja jutros preminuo...Do tragedije je navodno došlo slučajno, ali kako je u kući maloletnika nađen još jedan pištolj, a protiv njega se vodi još jedan postupak za nasilničko ponašanje,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Tinejdžer slučajno ubio druga

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2014

Tinejdžer iz Leskovca (17) u svojoj kući u subotu veče upucao je iz pištolja druga (19), koji je od posledica ranjavanja jutros preminuo...Do tragedije je, navodno, došlo slučajno, ali kako je u kući maloletnika nađen još jedan pištolj, a protiv njega se vodi još jedan postupak za nasilničko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.