Pucao iz pištolja, pa pokušao da pobegne preko granice

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Sep.2014, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucao iz pištolja, pa pokušao da pobegne preko granice

Policija je uhapsila R.J. koji je u leskovačkom selu Čekmin pucao tri puta iz pištolja tokom svađe sa seljanima, pa je, posle dvadesetčetvoračasovnog skrivanja, pokušao da umakne preko granice.

R.J. se tereti da je 21. septembra u večernjim časovima ispred trgovinske radnje pištoljem pretio prisutnim, a potom isplatio tri metka kalibra 7,65 milimetara.

Zatim je seo u putničko vozilo i pobegao, a policija je posle uviđaja za njim raspisala poternicu. Uhapšen sinoć na graničnom prelazu Prohor Pčinjski.

Nadležni sudija je R.J. odredio pritvor do 30 dana.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucao iz pištolja pa pokušao da pobegne preko granice

Izvor: juGmedia, 23.Sep.2014

LESKOVAC- Policija je uhapsila R.J. koji je u leskovačkom selu Čekmin pucao tri puta iz pištolja tokom svađe sa seljanima pa je, posle dvadesetčetvoračasovnog skrivanja, pokušao da umakne preko granice...R.J. se tereti da je 21. septembra u večernjim časovima ispred trgovinske radnje pištoljem...

Nastavak na juGmedia...

Leskovčanin pucao u vazduh i pretio, pa pokušao da pobegne preko granice

Izvor: Blic, 23.Sep.2014

Zbog sumnje da je ispred prodavnice u selu Čekmin kod Leskovca prisutnima pretio pištoljem, ispalio tri hica i zatim pobegao, R.J. (26) uhapšen je na graničnom prelazu Prohor Pčinjski...Kako je saopšteno iz policije, sumnja se da je R.J. iz okoline Leskovca u nedelju, 21. septembra, u večernjim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.