Počela dezinsekcija i deratizacija

Izvor: juGmedia, 25.Maj.2015, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela dezinsekcija i deratizacija

LESKOVAC – Sistemska dezinsekcija i deratizacija na teritoriji grada Leskovca počela je danas i trajaće narednih 35 dana, u organizaciji Gradske uprave za zaštitu životne sredine.

Načelnica ove uprave Bobana Stošić rekla je da će se danas vršiti deratizacija priobalja Veternice, sutra groblja, a prekosutra deponija koje nisu očišćene. U popodnevnim časovima obavljaće se dezinsekcija stanova najpre na >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Bulevaru oslobođenja.

„Građani će o sprovođenju dezinsekcije biti informisani tri dana ranije putem obaveštenja i molimo ih da tada budu u svojim stanovima. Takođe apelujemo i da na vreme pripreme svoje podrumske prostorije kako bi uspešno mogla da se obavi deratizacija“, rekla je Stošićeva.

Realizacija akcije poverena je firmi „Jugoinspket“ iz Beograda, kao najpovoljnijem ponuđaču na tenderu, a kontrolu aktivnosti kao nadzorni organ vršiće Zavod za javno zdravlje iz Niša.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.