Obilaznica oko Leskovca do kraja godine

Izvor: juGmedia, 30.Okt.2014, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obilaznica oko Leskovca do kraja godine

LESKOVAC – Nastavljeni su danas radovi na spajanju Bulevara Nikole Pašia i Devete ulice u Leskovcu, saobraćajnici koja može da bude deo magistralnog puta za Kosovo.

„Mi ćemo preneti naše sugestije da ovaj put bude spona sa Kosovom, ali je na Vladi Srbije da proceni“, kazao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na konferenciji za novinare. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

Reč je o deonici dugoj 350 metara, sa klovozom od 28 metara, trotoarima po 3,5, i biciklističkim stazama od 1,5 metara.

Ukupna vrednost sa PDV-om je 28 miliona dinara. Naručilac posla je Direkcija za urbanizam i izgradnju, a izvođač leskovačka firma „Maki plast“.

„Rok za završetak radova je 45 dana, što znači da ćemo do kraja godine dobiti ono što smo dugo očekivali. Imaćemo zadovoljstvo da za 45 dana predamo građanima Bulevar Nikole Pašića, koji će zasijati punim kapacitetima“, istako je Cvetanović.

Preko Devete ulice će se izlazizi na Bojnički put, a u neko drugo vreme nastaviće se izgradnja Buleva, koji će se direktno spajati s ovim putem kod benzinske pumpe „Žarson“.

Direktor Direkcije Milenko Milenković rekao je da se u prvoj fazi radilo na postavljanu rasvete, ivičnjaka i kanalizacije, a sada sledi tamponiranje tla i asfaltiranje.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.