Izvor: CrnaHronika.rs, 27.Okt.2013, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastradao u požaru u porodičnoj kući

U požaru u porodičnoj kući u selu Šarlnice kod Leskovca večeras je stradao D. R. (1964), rekao je Tanjugu predsednik Saveta te mesne zajednice Zoran Vučković.Vučković je rekao da je požar u kući u kojoj je D. R. živeo sam izbio oko 18 sati i vatrogascima je trebalo više od pola sata da ugase vatru.
“Požar su primetile prve komšije koje su pozvale vatrogasce, a zatim pokušale da ugase vatru. D. R. je živeo sam i pre sedam meseci mu je isključena struja zbog dugovanja. Od tada je za osvetljenje uglavnom koristio sveće i možda je to uzrok požara, ali videćemo šta će utvrditi nadležni organi”, kaže Vučković.
Načelnik Štaba za vanredne situacije za Jablanički okrug Miodrag Marjanović potvrdio je da je u požaru u Šarlincu jedna osoba nastradala.
Požar je potpuno ugašen, a na licu mesta su pripadnici policije.
Izvor: rts

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgoreo u požaru u porodičnoj kući

Izvor: juGmedia, 28.Okt.2013, 01:30

LESKOVAC – Meštanin leskovačkog sela Šarlince D.R. (49) stradao je sinoć usled velikog požara u svojoj porodičnoj kući, u kojoj nije bilo struje...Prema navodima komšija, ovaj Leskovčanin je živeo sam u kući. Struja mu je isključena pre nekoliko meseci, pa se služio..svećom. Pretpostavlja...

Nastavak na juGmedia...

Izgoreo uz sveću: Leskovčanin nastradao u požaru porodične kuće

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Okt.2013

U požaru u porodičnoj kući u selu Šarlnice kod Leskovca stradao je D.R. (1964), rekao je predsednik Saveta te mesne zajednice Zoran Vučković.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.