Leskovac dobio izvođače i za zimsko i za letnje održavanje puteva

Izvor: juGmedia, 17.Sep.2014, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac dobio izvođače i za zimsko i za letnje održavanje puteva

LESKOVAC– Skupština grada je daans poverila letnje održavanje puteva i ulica za ovu sezonu Preduzeću za puteve Zaječar, a zimsko lokalnoj firmi MP Baza put plus.

Letnje održavanje koštaće oko 90, a zimsko oko 15 miliona dinara.

Tender za izvođača radova na letnjem održavanju puteva raspisan je krajem januara, a okončan danas na sednici Skupštine grad i njime je, praktično, dirigovala Komisija >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za zaštitu prava ponuđača iz Beograda jer se na njen odgovor po žalbama čekalo 100 dana.

Po njenom nalogu, zapravo, posao letnjeg održavanja poveren je najskupljem ponuđaču, skupljem za 13 miliona dinara od onoga za koji se prethodno opredelila komisija lokalne Direkcije za urbanizam i izgradnju.

Do 15. novembra, kada kreće zimsko održavanje, Zajčarci bi trebalo da zakrpe udarne rupe na 86 ulica, 10 putnih pravaca, 16 opštinskih i isto toliko nekategorisanih puteva.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.