Raspored legalizacija objekata u niškim selima

Izvor: JužneVesti.com, 03.Feb.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspored legalizacija objekata u niškim selima

Vlasnici koji do sada nisu legalizovali svoje objekte to mogu da urade u opštinama Crveni Krst, Medijana, Niška Banja, Pantelej i Palilula i to radnim danima sve do 28. februara, ali i u selima i u mesnim kancelarijama po propisanom rasporedu za dežurstva.  

Popis objekata za legalizaciju se danas obavalja u selima Vlaški put, Vlase, Mramorski potok, Suvi do, Donja Studena, Paljina i Miljakovac od 10 do 16 sati, kao i u Mesnim kancelarijama Crvena Zvezda, OŠ "Sreten >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Mladenović" i Brzi Brod.

Ozakonjenje se može obaviti i na šalteru Uslužnog centra Uprave grada Niša u ulici Nikole Pašića br.24 do 28. februara.

Podsetimo, građani Niša koji u zakonskom roku nisu podneli zahtev za ozakonjenje objekata, moći će to da učine do kraja februara i to prema utvrđenom rasporedu.
Pogledaj vesti o: Legalizacija,   Legalizacija objekata

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.