Super Mario najbolja kompjuterska igra svih vremena

Izvor: Kontra magazin, 31.Jul.2008, 04:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super Mario najbolja kompjuterska igra svih vremena

Prema rezultatima najnovije ankete koja je sprovedena u Britaniji Super Mario Bros, kompjuterska igra kompanije Nintendo, proglašena je za najbolju igru svih vremena. U anketi, koju je sprovela kompanija Onepol, učestvovalo je preko 2000 ispitanika. Na prvom mestu liste našla se igra Super Mario dok su na drugom i trećem mestu još dve klasične igre Pac-Man i Tetris.

Nastavak na Kontra magazin...






Povezane vesti

Super Mario najbolja igra svih vremena

Izvor: Blic, 29.Jul.2008, 17:37

Oko 2.000 gejmera su na jednoj stranici igru Super Mario Bros proglasili najboljom igrom svih vremena...Klasična platformska igra po prvi put je objavljena 1985. godine i od tada je prodata u više od 40 miliona kopija širom sveta, čime je osigurala i mesto u Ginisovoj knjizi rekorda kao najprodavanija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.