Norman Biker nastupa u Užicu

Izvor: Blic, 31.Mar.2015, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Norman Biker nastupa u Užicu

Norman Biker, jedan od najangažovanijih bluz muzičara današnjice, a čija karijera traje više od 40 godina, sviraće danas sa svojim bendom u utorak u Gradskom kulturnom centru u Užicu.

Posle nedavnog nastupa u beogradskom Domu omladine i užičani će na delu moći da vide i čuju Engleza koji je u karijeri svirao sa svetskim zvezdama bluza kao što su BB King, Aleksis Korner, Džek Brus, Kris Parlou, Džimi Rodžers, Džon Lord, inače bivši klavijaturista slavnog Dip Parpla.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Norman Biker je beli Fredi King, - komentarisao je svojevremeno BB King.

Bikerov bend bio je pratnja Van Morisonu i Kris Farlou, pevaču grupa Koloseum i Atomik Ruster, a u Užice dolazi u sklopu turneje u kojoj promoviše novi album “Between the Lines”. Grupa je poznata jer na nastupima miksuje sve tipove bluza sa dosta energije a svirku prati humor sa bine.

Koncert Norman Biker benda zakazan je za 21 sat, a cena ulaznice je 300 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.