Marković u Kovinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2011, 05:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković u Kovinu

KOVIN -

Ministar kulture, informisanja i informacionog društva Predrag Marković otvoriće 28. oktobarski likovni salon u Kovinu, najavilo je danas Ministarstvo.

Nakon toga Marković će obići ciglanu u kojoj se prema standardima iz različitih istorijskih perioda peku opeke i materijali koji se koriste pri konzervatorsko-restauratorskim radovima na spomenicima kulture, kao što su Caričin grad, Feliks Romulijana, Medijana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPEKA ZA CARSKE GRADOVE

Izvor: Kurir, 15.Okt.2011

BEOGRAD - Ministar kulture Predrag Marković obišao je ciglanu u Kovinu, u kojoj se prema standardima iz različitih istorijskih perioda pripremaju opeke i materijali za konzervatorsko-restauratorske radove na spomenicima kulture, kao što su Caričin grad, Feliks Romulijana i Medijana..."Evo ovde u...

Nastavak na Kurir...

Otvoren 26. Oktobarski likovni salon u Kovinu

Izvor: KovinEkspres.rs, 16.Okt.2011, 00:27

Po prvi put Salon otvorio ministar kulture u republičkoj vladi, Predrag Marković Oktobarski likovni salon otvoren je danas po 26. put u Galeriji Doma kulture u Kovinu. Salon, koji je ujedno i prvo Bijenale, jer će se ubuduće održavati svake druge godine, otvorio je ministar kulture u vladi Srbije,...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.