Izvor: SEEcult.org, 12.Nov.2012, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludus 20 godina kasnije

Pozorišne novine Ludus, jedine te vrste u Srbiji, ali i u regionu, proslavljaju 13. novembra u Beogradskom dramskom pozorištu 20. rođendan - promocijom novog broja i izložbom fotografija posvećenih tom jubileju. Centralne teme novog broja Ludusa su samovolja i bezakonje u oblasti pozorišta, kao i situacija u teatrima koji iz različitih razloga ne rade.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Dve decenije pozorišnih novina "Ludus"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2012, 03:12

BEOGRAD -..Jedine pozorišne novine u Srbiji i na Balkanu "Ludus" proslavile su večeras 20. "rođendan", u Beogradskom dramskom pozorištu (BDP) gde je otvorena izložba "Foto-fragmenti sećanja - 20 godina kasnije"...Direktorka tog teatra Maša Mihailović istakla je da je za BDP čast da bude domaćin...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.