Izvor: Beta, 09.Maj.2010, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džuli Endruz ponovo na sceni posle 30 godina

LONDON, 9. maja 2010. (Beta) - Džuli Endruz vratila se posle 30 godina na scenu, nastupom u londonskoj areni 02 u subotu uveče, javila je u nedelju televizija Skaj.

U programu pod nazivom "Veče sa Džuli Endruz", 74-godišnja filmska i pevačka zvezda izvela je, uz pomoć pet pratećih vokala, neke od najpoznatijih numera kao što su one iz komada "Kralj i ja", "Južni Pacifik" i "Karusel". Takodje je izvela i delove muzičke adaptacije dečje knjige "Simeon's Gofty" koju je napisala sa svojom ćerkom.

Strahovalo se da Džuli Endruz više nikada neće moći da peva posle operacije glasnih žica 1997.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džuli Endruz ponovo na sceni posle 30 godina

Izvor: NaDlanu.com, 09.Maj.2010

LONDON, 9. maja 2010. (Beta) - Džuli Endruz vratila se posle 30 godina na scenu, nastupom u londonskoj areni 02 u subotu uveče, javila je u nedelju televizija Skaj. U programu pod nazivom "Veče sa Džuli Endruz", 74-godišnja filmska i pevačka zvezda izvela je, uz pomoć pet pratećih vokala, neke...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.