Rašović: Mislim samo o Napretku i Evropi

Izvor: Mondo, 22.Apr.2017, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašović: Mislim samo o Napretku i Evropi

Trener Kruševljana ne posmatra duel sa Crvenom zvezdom u kontekstu trke za titulom koju vode "večiti" rivali.

Partizan se pobedom na stadionu "Rajko Mitić" bodovno izjednačio sa Crvenom zvezdom, ali je aktuelni šampion u prednosti zbog boljeg plasmana u prvih 30 kola (pre plej-of faze).

Zato je crno-belima potrebno da u preostalih šest mečeva osvoje bar jedan bod više od rivala, a za tako nešto je neophodno da Zvezda napravi neki "kiks", odnosno odigra makar >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nerešeno.

Navijači Partizana svakako se nadaju tome već u subotu uveče (19.00) u Kruševcu, gde lider gostuje petoplasiranom Napretku. Kako to već ide u srpskom fudbalu, oči su uprte u nekadašnjeg fudbalera i trenera Partizana, Vuka Rašovića, koji sa uspehom predvodi "čarapane".

Međutim, Rašović ne želi ni na koji način da stavi sebe i svoj tim u funkciju interesa drugog kluba, iako je činjenica da od Kruševljana, ali i drugih učesnika plej-ofa, umnogome zavisi ime prvaka Srbije za sezonu 2016/17.

"Razmišljaću o Partizanu posle duela sa Zvezdom, kada se budemo spremali za gostovanje na stadionu u Humskoj ulici. Ni u jednom drugom kontekstu me ne zanima ni Partizan, ni bilo koji drugi klub, razmišljam samo o Napretkovom putu ka Evropi. Siguran sam da možemo do tog cilja", rekao je Rašović u najavi subotnje utakmice.

Vojvodina je sa 33 boda relativno daleko na trećoj poziciji, tako da se za četvrto mesto i plasman u evrokvalifikacije bore Mladost iz Lučana (27) i Napredak (26), mada ni Voždovac (23), Radnički Niš (22) i Javor (22) nisu bez šansi.

Napredak u sledećem kolu (29. aprila) igra protiv Partizana u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Rašović: Mislim samo o Napretku i Evropi

Izvor: Mondo, 22.Apr.2017

Trener Kruševljana ne želi da posmatra duel sa Crvenom zvezdom u kontekstu trke za titulom, koju vode "večiti" rivali...Partizan se pobedom na stadionu "Rajko Mitić" bodovno izjednačio sa Crvenom zvezdom, ali je aktuelni šampion u prednosti zbog boljeg plasmana u prvih 30 kola (pre plej-of faze)...Zato...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.