Radnici IMK 14. oktobar nastavili protest

Izvor: Beta, 21.Jul.2014, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici IMK 14. oktobar nastavili protest

KRUŠEVAC, 21. jula 2014. (Beta) - Radnici Industrije mašina i komponenata (IMK) "14. oktobar" u restrukturiranju i u ponedeljak su nastavili protest započet 25. juna tražeći upošljavanje fabrike i isplatu zarada.

Po ustaljenoj praksi, predstavnici radnika su ušli u zgradu Gradske uprave kako bi pitali gradonačelnika Dragija Nestorovića da li ima nekih novina u vezi s njihovim zahtevima.

Na informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << da je gradonačelnik poručio da će sve što je započeto biti realizovano, okupljeni su negodovali, pitajući da li će oni biti živi dok se to desi.

"Pravo pitanje jeste šta možemo da očekujemo kada poslovodstvo sve radnike šalje na plaćeno odsustvo", rekao je predsednik fabričkog Samostalnog sindikata Ljubiša Velimirović.

On je podsetio da i pored obećanja datih prethodnih nedelja, zdravstvene knjižice, bez kojih su radnici od 1. jula, još nisu overene.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Radnici IMK 14. oktobar nastavili protest

Izvor: Capital.ba, 21.Jul.2014

KRUŠEVAC, Radnici Industrije mašina i komponenata (IMK) „14. oktobar“ Kruševac u restrukturiranju i danas su nastavili protest započet 25. juna tražeći upošljavanje fabrike i isplatu zarada. Po ustaljenoj praksi, predstavnici ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.