Kruševac:Nevreme nanelo veliku štetu

Izvor: Akter, 22.Avg.2014, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kruševac:Nevreme nanelo veliku štetu

Jako nevreme koje je zahvatilo kruševački kraj nanelo je velike štete na krovovima objekata, električnim vodovima i poljoprivrednim usevima

Posledice nevremena se i danas otklanjaju, a građani nastavljaju da prijavlju štetu.

Meštani Modrice, sela Gari, Meševa, Doljana...najveće štete pretrpeli su na objektima kojima su od jakog vetra stradali krovovi, rekao je danas Ivan Anđelić zadužen za rad mesnih zajednica u lokalnoj samoupravi.

On je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Tanjugu i da su meštani sela Veliki Kupci prijavili da su u nevremenu pretrpeli velike štete na poljoprivrednim usevima.

Kruševac i okolinu je juče oko 15 sati zahvatilo nevreme praćeno olujnim vetrom, obilnim kišnim padavinama i gradom, a koje je trajalo četrdesetak minuta.

Nevreme je nanelo ogromne štete na krovovima kuća i drugih objekata, elektromreži, kao i na poljoprivrednim usevima, a gradonačelnik Dragi Nestorović obišao je područja pogođena olujnim vetrom.

Nestorović je naveo da će se lokalna samouprava potruditi da pomogne svim sugrađanima na otklanjanju posledica nevremena koje je oštetilo krovove na preko 200 kuća, objavljeno je na sajtu gradske uprave.

Velike štete pretrpeli su i Žabare, Meševo, Lipovac, Stepoš, Lomnica, Modricu, Zdravinje.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oštećeni krovovi, stradali usevi...

Izvor: B92, 22.Avg.2014

Jako nevreme koje je zahvatilo kruševački kraj nanelo velike štete na krovovima objekata, električnim vodovima i poljoprivrednim usevima...Posledice nevremena se i danas otklanjaju a građani nastavljaju da prijavlju štetu...Meštani Modrice, sela Gari, Meševa, Doljana..najveće štete pretrpeli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.