Ivan Tomić pred Kruševac: Naš problem je u glavi

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2016, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Tomić pred Kruševac: Naš problem je u glavi

„Sve polazi odatle, nisu problem noge i pluća“, poručio mladi stručnjak

„Gol naš je bol, život dajemo za gol“... Čuveni navijači poklič biće prisutan na usnama Grobara dok iščekuju sutranji meč drugog kola Superlige između Napretka i Partizana (19 časova). Vicešampion države je sateran u ćošak. Na evropsku nakalemila se domaća rana izazvana remijem protiv Bačke na prvenstvenoj premijeri.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizan za 300 minuta takmičarsko fudbala nije postigao gol, ali trener Parnog Valjka Ivan Tomić deluje trezveno. Veruje da će negativan ciklus završiti na stadionu Mladosti.

„Gostovanje u fudbalskom gradu, klubu sa tradicijom. Zadovoljni smo što idemo u takav grad. Očekuje nas vrlo respektabilan protivnik. U prvom kolu su napravili jako dobar rezultat. Poznajem njihovog trenera sa škole za profi licencu. Sa druge strane ovo je vrlo nezgodan trenutak za nas.Videli smo da uslovi neće biti dobri, ali potrebna nam je dobra igra i rezultat. Primarno je da psihološki uđemo u utakmicu. To očekuju ljubitelji Partizana i javnost od nas“, rekao je na konferenciji za medije Ivan Tomić.

Da će crno-beli biti na istinskim mukama nagovestila je partija Čarapana na Marakani kada su protiv Crvene zvezde ispustili pobedu.

„Oni su se pojačali za naše uslove jako dobro. U prilog im ide rezultat iz prvog kola. Mi moramo da sve raspoložive potencijale iskoristimo u sutrašnjoj utakmici. Od prvog dana priprema i ovih šest meseci momci rade dobro. Nemam zamerki na posvećenost obavezama. Nesrećne okolnosti su doveli do toga da budemo izloženi kritikama. To se odrazilo protiv Bačke. Sve je to u glavi, nije u nogama ili plućima. Može da se izgubi, ali moraš da daš sve od sebe.“

Svi parametri govore da je Partizan veliki favorit, ali mladi stručnjak tu reč nije želeo da pomene u poslednjem obraćanju medijima.

„Ne želimo da budemo prepotentni i da se razmećemo izjava. Nas treba da krase dele, a ne reči.“

Ima lepa sećanja na Kruševac Ivan Tomić, jer je kao direktor pod Bagdalom ostvario pobedu vrednu titule. Sad su drugačija vremena.

„Napredak igra odličan srednji presing što nije karakteristično za ovdašnje ekipe. Poslednja linija tima im se dobro pomera što zunači da su pravilno vođeni.“

Najavio je promene u timu. Ono što je najinteresantnije je da će u sastavu biti roviti Marko Janković.

„On je spreman za meč. Dobio sam informaciju od medicinskog bloka da se povreda neće pogoršati. Bol je prisutan, ali to nije novost u fudbalu“.

(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.