Čarapani u Pazaru jure četvrtu u nizu

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2016, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čarapani" u Pazaru jure četvrtu u nizu

Trener fudbalera kruševačkog Napretka Dragan Ivanović najavio je da će njegova ekipa pokušati da nastavi niz dobrih igara i rezultata na gostovanju Novom Pazaru.

Fudbaleri Napretka gostuju ekipi Novog Pazara u okviru 13. kola Superlige Srbije, a za tim Dragana Ivanovića duel sa neugodnim domaćinom dolazi nakon niza od tri uzastopne pobede, a četiri na poslednjih pet utakmica.

"Nemamo izbora, mi smo se opredelili za nastavak dobrih igara. Napredak je sada psihološki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stabilan. Bitno mi je da ekipa zna šta hoće, da je mirna, da u svakom momentu svi daju maksimum angažovanja i razmišljanja na svakom delu terena. Iz nedelje u nedelju uspevamo da održimo taj balans i ne pravimo velike oscilacije u igri" rekao je trener Napretka.

Kruševljani su na poslednje tri utakmice u Superligi savladali Spartak, Radnik i Rad, dok je ekipa Novog Pazara upisala samo jedan trijumf i četiri poraza na poslednjih pet mečeva.

"Idemo Novom Pazaru u momentu kada su oni promenom trenera dobili na motivaciji i na agresivnosti. To su pokazali i u Surdulici i protiv Radničkog iz Niša" dodao je Dragan Ivanović.

Strateg Napretka u Novom Pazaru neće moći da računa na Akvasija Frimponga, a pod znakom pitanja je i nastup Lakićevića koji ima problema sa povredom zadnje lože.

Utakmica 13. kola domaćeg šampionata između Novog Pazara i Napretka igra se u subotu od 17 časova.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.