Rukometašice Radničkog u Nišu

Izvor: KGsport.info, 30.Sep.2014, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Radničkog u Nišu

U okviru zaostalog meča 1. kola Superlige, rukometašice Radničkog, u sredu od 18 časova i 30 minuta, gostuju ekipi Naise u Nišu.
Biće to odlična prilika da se na najbolji način potvrdi trijumf u Jagodini prehodnog vikenda. Naisa je takođe imala dobar start sezone, pošto je u Svilajncu savladala domaći Radnički sa 23:22.
„Tigrice“ su u prošlosti prilično teško dolazile do bodova u Nišu, ali defintivno tim iz Kragujevca ima ulogu favorita u sutrašnjem meču.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Jagodina

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naisa dočekuje šampiona

Izvor: JužneVesti.com, 01.Okt.2014, 12:30

Ekipa Naise danas će u hali Čair ugostiti branioca titule prvaka države Radnički iz Kragujevca u odloženom meču prvog kola Superlige...Imali smo samo dva dana da se pripremimo za ekipu Kragujevca. Znajući odličnu ekipu Radničkog koja na svakoj poziciji ima dva kvalitetna igrača, mi moramo na...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.