IZGUBLJEN BISER GENERACIJE Muk u porodici poginule maturantkinje iz Kragujevca

Izvor: Blic, 31.Maj.2016, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGUBLJEN BISER GENERACIJE Muk u porodici poginule maturantkinje iz Kragujevca

U porodici nastradale maturantkinje iz Kragujevca Milice Milojković (19) juče je vladao muk. Majka Olivera je bila u šoku, rodbina i prijatelji bez glasa.

Umesto slavlja i maturske proslave, sprema se sahrana. Izgubljen je biser cele generacije, devojka koja je tek zakoračila u život i koja je svojom pozitivnom energijom okupljala sve. Milica je, podsetimo, bila odličan đak i predsednica odeljenske zajednice.

U Drugoj tehnčkoj školi juče nije održana nastava. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nije proslavljen ni Dan škole, 63 godine od osnivanja. Deca su se okupljala da izjave saučešće.

U hodnicima, umesto graje i smeha, čuo samo plač, jecaji... Pre stravične nesreće učenici su svom razrednom starešini uručili i poklon za druženje koje je trajalo četiri godine. Devojčice su planirale šta će da obuku za matursko veče, 2. juna...

Podsetimo, Milica je nastradala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju uveče u selu Čumić kod Kragujevca.

Pročitajte još:

Povređena je i njena drugarica iz razreda Aleksandra Jovanović, koja je slomila ključnu kost i čeka operaciju.

Automobil marke „pežo“ u kome su bili đaci koji su trebali da za par dana proslave maturu, vozio je Marko Komatović, takođe učenik ove škole.

Komatović je van životne opasnosti i bez teških telesnih povreda, a u udesu je život izgubila i ženska osoba iz Mladenovca, koja je bila u drugom vozilu
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.