ĆUPRIJA: Zmija ujela dete staro 2,5 godine

Izvor: Press, 28.Jul.2014, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĆUPRIJA: Zmija ujela dete staro 2,5 godine

Dvoipogodišnje dete koje je ujela zmija, najverovatnije šarka, upućeno je, "sa lakšom kliničkom slikom", na lečenje u Klinički centar Kragujevac, dodala je ona.

Dr Ilić je istakla da ova ustanova ima dovoljno seruma protiv zmijskog ujeda. Blaga zima i majske poplave u ovom delu Srbije, pre svega u Jagodini, Ćupriji, Paraćinu i Svilajncu, isterale su zmije iz svojih skrovišta, pa se često mogu videti i na gradskim ulicama.



Pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 15 dana, jedan smuk u centru Chuprije, izazvao je pravu paniku među građanima. Iako neotrovan, liči na šarku, pa su morali intervenisati lokalni veterinari, koji su ga uhvatili i odneli na bezbedno mesto "jer je ubijanje zmija u Srbiji zakonom zabranjeno", izjavio je novinarima direktor Veterinarske stanice u Chupriji Goran Petrović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Poplave,   Jagodina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zmija ujela dete staro 2,5 godine

Izvor: Blic, 28.Jul.2014

Ćuprija - Na području Pomoravskog okruga, u poslednja dva meseca bilo više ujeda zmija, izjavila je danas Tanjugu Infektolog na Odeljenju infektologije Opšte bolnice u Ćupriji dr Dragana Todorović i dodala da su ujede zadobili i četvoro dece, a jedno od njih ima svega 2,5 godina...Dvoipogodišnje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.