3 ĐAKA POVREĐENA U KRAGUJEVCU: Kamion pun drva zakucao se u autobus sa decom

Izvor: Kurir, 30.Sep.2014, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

3 ĐAKA POVREĐENA U KRAGUJEVCU: Kamion pun drva zakucao se u autobus sa decom

Na zaustavljeni autobus, koji se kretao iz Drače prema Kragujevcu, u prigradskom naselju Divostin, naletelo je teretno vozilo "zastava" natovareno drvima

KRAGUJEVAC - Kragujevačka policija saopštila je danas da je troje učenika starosti od osam do 10 godina povređeno jutros oko sedam časova, kada je na zaustavljeni autobus udario kamion natovaren drvima.

Pošto su deca pregledana na Klinici za dečju hirurgiju, konstatovano je da niko od njih nije teže povređen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Kragujevačka policija je saopštila da je na zaustavljeni autobus, koji se kretao iz Drače prema Kragujevcu, u prigradskom naselju Divostin, naletele teretno vozilo marke "zastava" natovareno drvima.

Vozač i troje učenika prebačeni u KCK radi utvrđivanja eventualnih povreda i ukazivanja lekarske pomoći, navodi se u saopštenju i dodaje da je uviđaj u toku.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.